fbpx

За нас

Начало >> За нас

Компанията е създадена през 2012-та година. Областта, в която се развива е енергоспестяващите технологии и възобновяеми източници на енергия.
Дейността ѝ е насочена основно към външните пазари. Компанията е официален вносител на пелетни камини с търговска марка EcoSpar,  PalazzettiRoyalстенни газови котли MOTAN и термопомпи KANION by Midea, произведени в Македония, Италия, Румъния и Китай. 
СТАРТ ЕКО ООД се развива динамично и има изградена дистрибуторска мрежа от над 70 надеждни партньори в България, много страни от ЕС, Балканите и бившите Съветски републики (Русия, Украйна и Прибалтика).
Произвежданите продукти са сертифицирани и изключително надеждни и отговарят на директивите на ЕС.
Пелетните камини с търговската марка „ECO SPAR“, които СТАРТ ЕКО ООД внася от Република Македония и италианските пелетни камини Palazzetti и Royal са с изключително високо качество на изработка и притежават необходимите сертификати, с които клиентите могат да ползват субсидии за енергийна ефективност.

СТАРТ ЕКО ООД е лидер на българския пазар в дистрибуцията на висококачествени, екологични и енерго спестяващи продукти.

От 01.07.2020 г. СТАРТ ЕКО ООД е официален вносител за България на произведените в Румъния стенни газови котли MOTAN. Те се отличават с най-доброто съотношение цена-качество на българския пазар. Изключително надеждни, енерго ефективни, предлагащи максимален комфорт по време на работа на достъпна цена.

От 01.09.2021 г., компанията е вносител на термопомпи KANION, произведени от Midea, Китай. Те се отличават с високотемпературна помпа в режим на работа до +65°C,  щадящ околната среда фреон R32, изключително ниско ниво на шум в работен режим, възможност за каскадно изграждане на системи, Evrovent сертификат и Wi-Fi контрол за всички модели.

ПАРТНЬОРИ

Споделяне:
×